Rauwe melk

Is rauwe melk gezond?

Of rauwe melk goed voor je is? Daar wordt op het internet op de ene webpagina positief over gesproken. Op een andere website staat vervolgens dat het niet gezond is voor ons. Dat het lekkerder is, dat staat voorop. Rauwe melk komt rechtstreeks vanaf de koe en is na het melken in de koeltank gekoeld. Verser kan je het haast niet krijgen. Is het nou gezond of juist niet? Hier lees je meer!

Rauwe melk

Waar komt jouw rauwe melk vandaan?

Welke boerderijen hebben zich aangesloten bij het ‘Melk is goed voor elk’ platform? Hier vind je informatie over de boeren en de koeien. Eens in de zoveel tijd wordt er een boer voor je uitgelicht, omdat ieder boerenbedrijf zijn eigen gewoonten en kenmerken heeft en dit juist de melkveehouderij zo bijzonder maakt. Zo weet je precies waar jouw rauwe melk vandaan komt! Wij hebben de bedrijven per provincie ingedeeld. Ook beschikken wij over een zoekfunctie waar je jouw woonplaats in kunt vullen. Weet je niet of er een boerderij bij jou in de buurt te vinden is waar je rauwe melk kunt kopen? Vraag het ons gerust!

Waar kan ik rauwe melk kopen?

Heb je vragen over onze rauwe melk of over de verkooppunten? Stel je vraag gerust, wij zullen deze met aandacht voor je vraag beantwoorden. Zelf hebben wij een passie voor de melkveehouderij en zijn wij ons daarnaast ook bewust van de veranderingen in de markt. Toch zijn er ook onder de consument veel vragen die wij graag beantwoorden. Heb je vragen over één van de onderstaande verkooppunten? Of heb je vragen over rauwe melk? Neem dan gerust contact met ons op.